Lijst van Links naar veelweters en verderhelpers

Uitgeblust? Of stuurloos? Geen flow? Of misschien toe aan een nieuwe uitdaging? Te vaak ongelukkig terwijl je niet zou mogen klagen? Of ben je klaar met je groundhog days? (daar is zelfs een film van) Wil je werken met je talenten, maar weet je niet hoe?

Kortom, wil je meer weten over wat de positieve psychologie voor JOU kan betekenen?

Hier volgt een lijst met links naar websites van positief psychologische bevlogen individuen of organisaties:

♦ Marijke Schotanus РDijkstra is gelukscoach en positief psycholoog voor dames en meisjes (in de omgeving Bilthoven) howtoflourish.nl en ze geeft tips in haar blog.

♦ Bij Blink blinkpp.nl coachen ze vanuit de positieve psychologie, o.a. van talent naar een baan of van burnout naar bevlogenheid. Te Arnhem.

‚ô¶¬†De psychologen en therapeuten van Stresswise werken vanuit¬†de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de (positieve) psychologie, ACT, ontspanningstherapie√ęn en mindfulness. Word je dagelijks leven belemmerd door stress, burn-out, somberheid of angsten dan kun je hier terecht. Werken aan je herstel vanuit je krachten (en niet je klachten)! Stresswise zit door het hele land en is online te vinden op¬†stresswise.nl.

♦ Positief psycholoog Graziella Ricagnoli coacht hoogbegaafde jongeren en volwassenen om een gelukkiger en veerkrachtiger leven te leiden. Dat doet ze met haar praktijk  Vie+ in Rotterdam en in Alphen aan den Rijn. 

♦ In Amersfoort is de Praktijk voor Positieve Psychologie gevestigd waar Bregje Taalman, NIP psycholoog, lifecoach en mindfulnesstrainer, haar talenten bundelt om te werken met jou aan het voorkomen van klachten, versterken van je krachten en het vormgeven en inrichten van je leven en werk. Dat alles vanuit positief psychologische inzichten.

♦Alissa van der Voort biedt coaching en begeleiding vanuit inzichten uit de positieve psychologie happyinsights.nl, in Amsterdam.

♦ Bij act-coaches.nl, opgericht door psychologe Monique Hulsbergen kun je zelf zoeken per provincie naar een coach die ACT aanbiedt zodat jij jouw veerkracht en welbevinden kunt vergroten.

♦ Greetje Stomp is psycholoog in Utrecht die o.a. mindfulnesstraining en oplossingsgerichte therapie in haar pakket heeft healthyminds.nl.

♦ In Zierikzee is psychologe Ineke Hobbelink er om binnen haar praktijk Positieve Psychologie Schouwen-Duiveland oplossingsgerichte en positieve ondersteuning te bieden aan kinderen, jeugdigen en volwassenen ppsd.nl.

♦ nomilis.nl is het psychologisch adviesbureau van Tooske van Urk Dam dat met je talenten en sterke kanten werkt. Te Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam).

♦ De School of Life in Amsterdam biedt allerlei interessante classes aan, en er zitten vaak positief psychologisch onderwerpen tussen schooloflife.com/amsterdam.

♦ Sergio van der Pluijm biedt met Bureau Bewezen Effect naast een opleiding voor coaches en trainingen in organisaties ook persoonlijke coaching waarbij hij gebruik maakt van vele technieken uit de positieve psychologie bewezeneffect.nl.

‚ô¶ Arjan & David van¬†365 Dagen Succesvol¬†willen heel Nederland gelukkig krijgen. Eerste stap voor jou is ‘ns een kijkje te nemen op hun website¬†365dagensuccesvol.nl.

♦ Online kun je bij Stephanie van Workum terecht om wat aan je gepieker te doen. Ze heeft daar een op mindfulness gebaseerde online aanpak voor ontwikkeld. En ze heeft nog veel meer in petto, via act-coach.nl.

♦ Ben je op zoek naar een coach of psycholoog in Haarlem of Amsterdam, dan kun je terecht bij Karin Hageman, want zij is de Positieve Coach depositievecoach.nl.

♦ In Tiel kunnen kinderen en volwassenen naar SCIO Positieve Psychologie, waar twee bevlogen dames 1-op-1-begeleiding, groepstraining, en bijles geven op positieve en praktische wijze sciotiel.nl.

♦ Nancy Peeters is psychologe en spreekt en schrijft graag over geluk. Bovendien deelt ze gratis en voor niets gelukstips uit op haar website, en daar kun je nog meer interessante informatie vinden: nancypeeters.nl.

♦Valeur zit in Roermond en psychologe Valerie Fangman geeft daar persoonlijke begeleiding middels positieve psychologie en creatieve coachen valeur-psychologie.nl.

♦ Gelukspsychologe Dineke Kroesbergen werkt met inzichten uit de positieve psychologie. Haar praktijk Happiness First is in Nijmegen gevestigd happinessfirst.nl.

‚ô¶ Ook in Munstergeleen kun je bij een expert terecht; Anouska Kamphuis richtte haar Praktijk voor Positieve Psychologie op waar ze cli√ęnten coacht hun gewenste resultaten te bereiken anouskakamphuis.nl.

♦ Bovendien zijn positief psychologische interventies gesneden koek voor veel psychologische adviesbureaus door het hele land die gespecialiseerd zijn in studiekeuze, beroepskeuze en/of loopbaanbegeleiding. Deze experts weten meestal wel raad met het op een rijtje zetten van jouw sterke kanten, waarden, energiebronnen, doelen en de juiste omgeving, waardoor jij tot je recht en in je kracht komt. Zoek eens op beroepskeuze.nl.

 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.